بر اساس پژوهش انجمن روان‌شناسی آمریکا، استفاده از اختصارات یا مخفف‌ها در پیامک‌ها و مکالمات مجازی با دوستان مناسب نیست. این کار می‌تواند باعث شود افراد کمتر صمیمی به نظر برسند و در نتیجه، پاسخ‌های کوتاه‌تر و کمتری دریافت کنند.

پژوهش جدید انجمن روان‌شناسی آمریکا نشان می‌دهد که استفاده از اختصارات یا مخفف‌ها در پیامک‌ها و گفت‌وگوهای مجازی با دوستان چندان مناسب نیست.

محققان دریافته‌اند که این کار می‌تواند باعث شود افراد کمتر صمیمی به نظر برسند و در نتیجه، پاسخ‌های کوتاه‌تر و کمتری دریافت کنند.

آن‌ها توضیح می‌دهند که پیام‌های مختصر معمولاً به‌عنوان تلاش کمتر تلقی می‌شوند و ممکن است تعاملات اجتماعی را تحت‌تأثیر قرار دهند و شما را فردی بی‌تفاوت نشان دهند.

بنابراین، اگر چیزی مهم می‌نویسید، بهتر است از کلمات و عبارات کامل استفاده کنید تا به مکالمات مثبت‌تری منجر شود.

این پژوهش که در «مجله روان‌شناسی تجربی: عمومی» منتشر شده، شامل هشت آزمایش با بیش از پنج هزار و ۳۰۰ شرکت‌کننده است.

 در تمام این آزمایش‌ها، افرادی که از اختصارات استفاده می‌کردند، به‌عنوان افراد کمتر صمیمی و صادق در دوستی شناخته شدند و احتمال دریافت پاسخ از گیرندگان پیام برای آن‌ها کمتر بود.

دیوید فانگ، محقق ارشد این پژوهش، می‌گوید که ما انتظار داشتیم اختصارات حس نزدیکی را منتقل کنند، اما متوجه شدیم که این اختصارات برداشت‌های منفی ایجاد می‌کنند.

امروزه پیامک در ارتباطات دیجیتال نقش مهمی دارد و اکثر افراد از اختصاراتی مانند «سی‌یو» (CU) به جای «آی‌سی‌یو» (I SEE YOU) استفاده می‌کنند.

در یک نظرسنجی، ۹۹ درصد پاسخ‌دهندگان اعلام کردند که از این اختصارات استفاده می‌کنند و ۸۴ درصد آن‌ها معتقد بودند که دیگران از این اختصارات خوششان نمی‌آید.

به گزارش یورک‌آلرت، محققان در این پژوهش پاسخ‌های کاربران را در اپلیکیشن‌هایی مانند «تیندر» و مکالمات گروهی «دیسکورد» در ۳۷ کشور مختلف بررسی کردند.

در آزمایش‌های دیگر، شرکت‌کنندگان مکالمات پیامکی خود را با افرادی که از اختصارات استفاده می‌کردند یا نمی‌کردند، ارزیابی کردند.

نتایج نشان داد که افرادی که از اختصارات پیامکی استفاده می‌کردند، پاسخ‌های کمتری دریافت می‌کردند و پاسخ‌هایی که دریافت می‌کردند، نیز کوتاه‌تر بود.

همچنین احتمال اینکه طرف مقابل اطلاعات تماسش را به این افراد بدهد، کمتر بود.

جالب اینجاست که حتی کسانی که خود به‌صورت مکرر از اختصارات استفاده می‌کردند، به دریافت این اختصارات علاقه چندانی نداشتند.

 دکتر فانگ اشاره کرد که یافته‌ها در برخی مطالعات ناپایدار بودند و این نتایج در همه موارد یا گروه‌های آزمایشی یکسان نبود.

فانگ بیان می‌کند که اختصارات پیامکی ممکن است به احساس تنهایی منجر شوند، زیرا فرد کمتر پاسخ می‌گیرد یا پاسخ‌های دریافتی چندان مثبت نیست و این می‌تواند احساس کند که روابط اجتماعی‌اش به‌مرورزمان ضعیف‌تر می‌شود.

 بااین‌حال، او معتقد نیست که افراد باید به‌ شیوه کامل استفاده از اختصارات را کنار بگذارند.

او تأکید می‌کند که میزان زمانی که ما در مکالمات مجازی صرف می‌کنیم، بسته به اهمیت رابطه تنظیم می‌شود.

برای مثال، در روابطی که اهمیت چندانی ندارند، ممکن است تلاش کمتری کنیم و کمتر صمیمی به نظر برسیم، مانند پیامکی که با یک راننده تحویل کالا رد و بدل می‌شود.

 اما در روابط نزدیک‌تر و مهم‌تر، یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد که استفاده از اختصارات می‌تواند تأثیر منفی داشته باشد.